back to top
22 C
Пловдив
16 юли, 2024

Гордостта на Павел Михайлов – площада в Първенец се продъни

Мощният джип и срутените мечти: Площадът в Първенец – символ на безотговорност и фалш

Мощен джип на фирма за дезинфекция, дезинсекция и дератизация пропадна в настилката на площада в с. Първенец, от североизточната страна, зад читалището около 15 – 15:30 ч.

Настилката на откритият на 31.10.2023 г. „обновен“ площад на родното село на кмета Павел Михайлов издържа едва 8 месеца, преди да се срине под тежестта на мощния джип, който изпълняваше договор с общината за пръскане срещу комари.

Къде е кметът Павел Михайлов сега?

Ако кмета все пак притежава някакви умения, това са пищните фойерверки и пиар акции, които хвърлят прах в очите на хората

Защо никой не поема отговорност за този инцидент? Докато джипът потъваше в разрушаващата се настилка, въпросите остават без отговор. Какво изобщо правеше този джип на площада?

Този площад в Първенец, който бе промотиран с гръмки пиар акции от кмета и екипа му като „нещо невиждано и нечувано,“ сега се оказа поредният пример за калпаво строителство и празни обещания. След фанфарите и шумотевицата, реалността показа истинското лице на несериозната работа – един трагичен символ на безхаберието и липсата на отговорност.

Пикапа вече е изваден, а собственика на фирмата е обещал да поеме разноските по ремонта на продънения площад

Още новини

Последвайте ни

11,605ФеновеХаресване
0Последователиследвам
0АбонатиАбониране

Вижте също