back to top
14 C
Пловдив
19 май, 40, 2024

Мъж от ромски произход преследва жени в Пловдив

Пловдивчанка предупреждава за мъж, който се предполага, че преследва жени. Специфични детайли свидетелстват за непристойното поведение на съмнителния човек. Инцидентите се отбелязват в района на Панаира и центъра на града, където жените са били обект на натрапчиво следене от страна на мъжа.

Жената, която сподели тази информация в социалните мрежи, описва случай, в който мъж с наркотична зависимост преследва млада жена разхождаща се с кучето си. Тя настоява, че той я преследва пеша от единия край на моста до другия и я е поставил в неприятна ситуация.

Описание на непознатия мъж е идентифицирано: „Облечен със сиви дрехи, тъмнокафява кожа, къса черна коса. Виждайки младите жени, той се държи странно и заговаря неразбираемо. Вече има доклади за този инцидент от други потребители на социалните мрежи, които срещат същия мъж в района на Панаира.

Случаите се разрастват и на други места, като е възможно поведението му да е заплашително. Съветите на онези, които са се сблъскали с подобни ситуации, водят до необходимостта от сигнализиране на полицията за подобни инциденти.

Нека останем бдителни и внимателни, за да предпазим себе си и другите от потенциални заплахи. Нека не пренебрегваме предупрежденията и винаги действаме с разум и реактивност в подобни случаи. Важно е безопасността на всички граждани да бъде на първо място.

 

 

 

 

 

Още новини

Последвайте ни

11,605ФеновеХаресване
0Последователиследвам
0АбонатиАбониране

Вижте също