back to top
34 C
Пловдив
18 юни, 2024

Отлагат, за пореден път, затварянето на Бетониия мост

Кметът постави две условия за затварянето на Бетонния мост

От община „Пловдив“ отново започват любимата си игра „Иди ми, дойди ми“, по отношение спирането за движение и затварянето на култовото пътно съоръжение в Пловдив – Бетонният мост!

След като миналата седмица кмета Костадин Димитров обяви, че съоръжението между Сточна гара и Централна гара се затваря за ремонт ние от Пловдив-инфо изразихме съмнение, защото много добре сме запознати с нравите и похватите на работа на местната власт.

Оказахме се прави! Само 5 дни по-късно, при откриване на улица близо до мол „Плаза“ градоначалника обяви, че поставя 2 условия за да се осъществи затварянето на Бетониия мост. По думите му това ще се случи само след пълното завършване на ремонта на „Кукленско шосе“ и пробива „Модър-Царевец“.

Гоним завършеност на Кукленско и Модър-Царевец, ако не са пуснати, няма да спрем моста. Там, където ние като община възложител имаме възможност да координираме, да управляваме нещата, те се случват в срок и навреме. Знаете, на Пробива работят различни дружества и различни възложители. Имаме срок за пускането му, който обаче предпочитам да запазя в тайна засега. В непрестанна комуникация сме с „Парсек груп“ и „София асфалт“, като желанието ни е този обект да бъде отворен час по-скоро“, заяви градоначалникът.

 

Още новини

Последвайте ни

11,605ФеновеХаресване
0Последователиследвам
0АбонатиАбониране

Вижте също