back to top
18 C
Пловдив
13 юни, 14, 2024

Слънце и дъжд в Пловдив: Времето до края на деня

Днешният ден в Пловдив и областта обещава разнообразие във времето, което може да задоволи всякакви предпочитания. Сутринта започва със слънчево време и приятни температури около 18-20°C. До обяд температурата ще се повиши до около 25-29°C, като условията ще останат ясни и предимно слънчеви​.

Следобед обаче, облаците ще започнат да се сгъстяват и се очаква краткотраен дъжд. Вятърът ще бъде слаб до умерен, идващ от югозапад със скорост около 2-6 м/сек, което може да донесе леко охлаждане и свежест на въздуха​​.

Вечерта ще бъде по-мрачна с възможност за кратки бури и валежи, особено в по-високите части на областта. Температурите ще спаднат до 20-22°C, което ще създаде комфортни условия за разходки и вечерни занимания на открито​​.

Как да се Подготвите

  • Сутрин и обяд: Леки дрехи и слънчеви очила са подходящи, тъй като времето ще бъде топло и ясно.
  • Следобед: Вземете със себе си чадър или дъждобран заради очакваните краткотрайни валежи.
  • Вечер: Облечете се по-топло и бъдете подготвени за евентуален дъжд и бури.

За по-подробна и актуална информация, следете прогнозите от надеждни източници като Sinoptik.bg, Meteo Balkans и Foreca​ (MeteoTrend)​​ (Sinoptik)​​ (Дом)​.

Така че, независимо дали планирате разходка, работа или почивка на открито, бъдете подготвени за разнообразните атмосферни условия в Пловдив и областта днес.

Още новини

Последвайте ни

11,605ФеновеХаресване
0Последователиследвам
0АбонатиАбониране

Вижте също