back to top
23 C
Пловдив
13 юни, 23, 2024

Тази нощ предстои новолуние в Близнаци – как ще повлияе на вашия зодиакален знак

Юнското новолуние е днес 6 юни – четвъртък

Комуникация, ярки идеи и шанс за премахване на емоционални ограничения, кариерни блокове и задължения са това, което Луната носи в живота ни този месец. Новолунието в Близнаци засилва нуждата от връзка, а пълнолунието в Козирог може да донесе усещане за празнуване или приключване на важен житейски проблем.

Новолуние през юни

Новолунието този месец се пада в четвъртък, 6 юни, в знака на Близнаци. Този въздушен знак е свързан с ума, общуването и свързването. Научаването на нещо ново, полагането на шофьорския ви изпит и проучването на свежи идеи в печатни издания или онлайн – всичко това е под щедрия чадър на това Новолуние. Логиката има приоритет пред емоцията сега и единствената ви трудност с тази енергична лунна фаза може да е да се придържате към един прост план. Близнаците предлагат такъв прилив от идеи, че можете да подскачате мислено като скакалец, за да изпробвате, опитате и тествате всички неща, които изникват в ума ви. Ако можете да се спрете на една голяма идея, стремете се да я стартирате възможно най-близо до 6 юни, защото ще има ползата от допълнителна космическа енергия, за да я доведе до завършване до времето на пълнолунието в Близнаци в средата на декември.

Как новолунието през юни ще повлияе на вашия знак?

Овен

Сега е идеалното време да създадете нови връзки или да обновите текущия си списък с контакти, за да сте в крак с това, което се случва във вашия социален кръг. Местни проблеми могат да ви изкушат да се включите, да говорите и да промените нещата. Желанието да научите нещо ново или да инвестирате в нови начини за придвижване може да ви подтикне да проучите възможности, близки до сърцето ви и недалеч от дома.

Телец

Поставете нови намерения около парите и имайте предвид ценностите си. „Нуждая се, не искам“ може да бъде новата ви мантра през следващите шест месеца благодарение на това Новолуние, ако започнете да проучвате и използвате нови начини да извлечете максимума от финансите си сега.

Близнаци

Вие можете  да се превърнете в изцяло нова личност между сегашното новолуние и пълнолунието в средата на декември благодарение на това, че юнското новолуние е във вашия знак. Свежите идеи, актуализираната визия и стилът, който е уникален за вас, всички тези неща имат потенциал, ако поставите своите  цели сега.

Рак

Отварянето към това, което е ново и различно, вероятно сега е най-подходящо за вас. Новолунието в Близнаци ще преконфигурира вашите мисловни процеси и ще ви помогне да погледнете старите си начини на мислене с други очи. Вие ще придобиете нови гледни точки за вашето съществуване и за правенето на нещата.

Лъв

Новолунието през този месец оказва влияние върху вашите приятелства и амбиции. Ако искате да постигнете една съкровена мечта през следващите шест месеца, изберете 6 юни като ден на стартиране, тъй като космосът ви зарежда със супер енергия на тази дата, за да накарате нещата да се случат в следващата половин година. Нов сътрудник може да дойде при вас, за да ви помогне да сбъднете желание.

Дева

Вложете свежи сили в кариерата си под влиянието на Новолунието през този месец. Говорете, направете всичко възможно, за да бъдете забелязани, напишете всичко в писмена форма, така че да имате запис на казаното и направеното и до декември можете да видите фини (или крайни) признаци, че кариерата ви върви нагоре.

Везни

Вашият приключенски дух е запален и жив под енергията на Новолунието в Близнаци през юни. Планирането на пътуване, писането на роман, стартирането на блог или изучаването на нещо дълбоко и духовно, всичко това има потенциал, ако започнете сега и се придържате към плана си.

Скорпион

Животът става интензивен и любопитството към неизвестното, интимното и табуто става по-силно с Новолунието, което влияе върху силата, теориите на конспирацията и желанията този месец. Възможно е да възникнат парични проблеми и договорите, подписани сега, вероятно ще бъдат неразривно обвързващи. Интересите, които преследвате от 6 юни, могат да дадат необичайни, но вълнуващи резултати до 15 декември.

Стрелец

Продължаващите връзки започват отначало сега, като Новолунието през юни разкрива, че е добре да говорите. Нови връзки също могат да процъфтяват сега, така че се ангажирайте в разговор, тъй като има късмет във въздуха благодарение на вашия управител Юпитер в съюз с Новолунието и може да се появи печеливша идея чрез случаен разговор със сродна душа.

Козирог

Рестартирайте грижата за себе си и отношението към работата си този месец. Това Новолуние ви отваря прозорец за проучване и мислене за това, което искате да постигнете, и задаване на всички правилни въпроси. Между този период и средата на декември може да намерите решение на здравословен проблем или по-добър начин да се справите с не толкова приятна работна среда.

Водолей

Благодарение на Новолунието този месец разговорът може да бъде пътят към нечие сърце. Интелигентните разговори, интригуващите дискусии и интелектуалното стимулиране могат да предизвикат нова романтика или да възобновят връзката в дългосрочно, но неуспешно партньорство. Научаването на нещо ново и артистично може да ви съживи и сега, както и да добави още един талант към репертоара ви.

Риби

Новолунието през юни насочва темата на дискусия към вашия дом, начин на живот или семейство. По-добрите връзки с тези, които споделят вашето жизнено пространство или ново жилищно пространство като цяло, може да бъде решението, от което не сте знаели, че се нуждаете, докато това мощно Новолуние не ви просвети.

Още новини

Последвайте ни

11,605ФеновеХаресване
0Последователиследвам
0АбонатиАбониране

Вижте също