back to top
13 C
Пловдив
19 май, 00, 2024

Турска компания пусна на пазара каравана-амфибия

За привържeниците на по-екстремните пътувания, които предпочитат да осъществяват почивките си в движение, а не да се застояват на едно място, турската компания SealVans реализира и представи иновация в сферата на караванинга – каравана-амфибия наименувана  ,,Sealvan“.

Караваната ,,Sealvan“ предлага комфорт и разкош със своя стилен екстериор и луксозен интериор, като предефинира концепцията за мобилност. Впечатляващото в това превозно средство е възможността му безпроблемно да преминава от сушата към водата и обратно. А най-новите технологии и система за безопасност, с които е оборудвана осигурява гладко и сигурно пътуване. С караваната ,,Sealvan“ спокойно можете да съчетаете както почивка на къмпинг из природата, така и ветроходство из спокойните води.

Моделът е вдъхновен от превозните средства на британския филмов герой – Джеймс Бонд . Разполага с панорамни стъклени прозорци и люк на покрива. Караваната е проектирана като семейно ваканционно средство, включващо всички удобоства на домашната обстановка и уют – кухня, оборудвана с газова фурна, котлон с две горелки, хладилник с фризер, рафтове, чекмеджета, маса за хранене, баня със специална корабна тоалетна и душ, както и  два салона с капацитет за около четирима човека. Вторият салон включва всекидневна зона с диван, сгъваема маса и коридорче към външната палуба и също служи за спално помещение – седалките могат да се превърнат в легла.

Освен пленителния интериор, олицетворяващ думата ,,лукс“, караваната ,,Sealvan“ разполага и с интегриран двигател, който позволява на превозното средство да достигне скорост до 15 мили в час. Караваната ,,Sealvan“ вече е на пазара в някои части на Европа и се предлага в два размера – по-малката е с размери 4,2 метра като цената ѝ започва от 33 000 евро, а по-големият размер е 7,5 метра с цена, започваща от 77 000 евро.

Със своята иновативност и впечатляващ дизайн, караваната ,,Sealvan“ поставя нов стандарт за амфибийните превозни средства. Дава възможност на ценителите на приключенията да изживеят по-вълнуващи и наситени с адреналин пътешествия.

Още новини

Последвайте ни

11,605ФеновеХаресване
0Последователиследвам
0АбонатиАбониране

Вижте също