back to top
22 C
Пловдив
16 юли, 2024

Внимание: Временна организация на движението по бул. „Васил Априлов“ заради ВиК ремонт

Шофьорите в Пловдив трябва да бъдат особено внимателни при преминаване по бул. „Васил Априлов“, в участъка от кръстовището с бул. „Шести Септември“ до моста на река Марица. От ОП „Организация и контрол на транспорта“ предупреждават за въведена временна организация на движението поради подмяна на част от водопроводната мрежа и реконструкция на западното платно в посочения участък.

През периода от 9 юли до 15 септември моторните превозни средства, включително автобусите на градския транспорт, ще се движат двупосочно в източното платно на бул. „Васил Априлов“.

Маршрутите на автобусни линии №17 и №37 от вътрешноградския транспорт на Пловдив ще бъдат променени, като повече подробности за новите маршрути може да се намерят на официалния сайт на общината и на спирките в засегнатия участък.

Ето и списък на променените маршрути:

Линия№ 17 

Посока: Квартал „Прослав“ – Ж.К. „Тракия“

Булевард ,,Шести септември“ спирка №240- бул. ,,Шести септември 1“, спирка №115- бул .,,Шести Септември 2“ ,  десен завой по бул. ,,Васил Априлов“ спирка №312 – ресторант ,,Шери“,  и по маршрута определен с Общинската транспортна схема.

В обратна посока маршрутът не се променя.

Линия№ 37

Посока: Квартал „Христо Смирненски“ – Авторемонтен завод

Булевард ,,Копривщица“ спирка №313- срещу Хотел ,,Бордо“, десен завой по бул. ,,Шести Септември“ спирка №115- бул. ,,Шести септември 2“ , спирка №116 – Второ ДКЦ и по маршрута определен с Общинската транспортна схема.

В обратна посока маршрутът не се променя.

Жителите и гостите на Пловдив се призовават да се информират предварително за новата организация на движението и да планират пътуванията си с повишено внимание, за да се избегнат неудобства и закъснения.

Още новини

Последвайте ни

11,605ФеновеХаресване
0Последователиследвам
0АбонатиАбониране

Вижте също