back to top
18 C
Пловдив
13 юни, 12, 2024

ОТМЪЩЕНИЕТО МОЖЕ ДА СЕ СЕРВИРА И СТУДЕНО

ТЕ са изключително отчаяни в момента. Техният геноцид в Газа не ги води доникъде. Те са попаднали в капан, създаден от самите тях чрез лудата ярост, която беше техният отговор на успешната атака на Хамас от 7 октомври. И оттогава усилено избиват жени и деца, но все още не печелят военната битка. И светът се обърна срещу тях. По-специално Нетаняху и неговата фракция ще останат на власт само ако успеят да поддържат тази война все по-голяма и по-голяма и по-голяма.

А Иран е техният основен противник. Те се опитват да въвлекат Съединените щати в тотална война с Иран от 11 септември 2001 г., която беше предназначена да разруши седем държави за пет години. И безспорно най-важният беше номер седем – Иран. И те опитаха всичко – от кражба на американски ядрени оръжия със съучастничеството на тогавашния вицепрезидент Дик Чейни към края на режима на Буш-Чейни – те опитаха всичко!

И сега Нетаняху и приятелите му губят. Те трябва да превърнат това в Трета световна война. Те трябва да въвлекат САЩ във войната им срещу Иран. И като убият иранския президент, те гарантират, че Иран, след като реши, че това се е случило, ще трябва да отмъсти. И това, разбира се, може да бъде представено като провокация, която води до голямата война.

Сега в Иран вероятно претеглят възможностите си. Това, което казаха, е, че нарекоха смъртта на президента си Раиси мъченичество. Не си мъченик, ако просто умреш в катастрофа. Ти си мъченик, ако някой те убие. Така че те вече по същество заявиха, че врагът, или враговете на Иран са направили това, като го нарекоха мъченичество.

Що се отнася до това да го направим по-ясно и да извикаме директно че е дело на Израел, добре, това е тотална война. И те ще трябва да измислят как да накарат войната да се случи, или да отмъстят по начин, който работи за тях. Ако го обявят точно сега, те са длъжни незабавно да ударят Израел. И тогава Израел, разбира се, знае това и вероятно първи ще удари Иран. И това може да не е най-добрият начин Иран да спечели войната.

Самолетните катастрофи са любимият начин на престъпниците, които управляват нашия свят, за да убиват политически опоненти. Джон Пъркинс в книгата си Confessions of an Economic Hitman описва как той лично е бил запознат с някои от така наречените „астероиди“, които са експерти в причиняването на самолетни катастрофи, убили редица лидери, с които Пъркинс си е имал работа, включително неговите близки лични приятели и президента на Еквадор, между другото.

Вярно е, че в този случай (на убийството на Райси), за разлика от Минесота, когато самолетът на Уелстоун падна, наистина имаше лошо време. Имаше мъгла. Това обаче не означава, че някой не се е възползвал от това, за да предизвика самолетната катастрофа. Тези (на високо ниво) убийства са опортюнистични. Джон Ф. Кенеди първо трябваше да попадне на засада във Флорида и те тогава отмениха атентата. И ако не го бяха хванали в Далас, те бяха подготвили всичко, както говори един разобличител на тайните служби (Ейбрахам Болдън), онзи чернокож разобличител на тайните служби, когото щяха да го убият в Чикаго.

Така че убийствата са опортюнистични. Някой видя, че времето е лошо и се възползва от тази възможност. Що се отнася до лошата аеронавтика и проблемите със самолетните части, вярно е, че Иран е много по-опасно място за летене от повечето други страни заради санкциите. Това обаче означава, че имате по-малко от едно на милион шанс да паднете, когато летите някъде другаде по света, и имате може би едно на 100 000 шанс да паднете, когато сте в Иран.

Така че вероятността от тези три самолета, които се връщат от тази среща на границата на Иран и Азербайджан, и този шанс, който току-що падна, да е самолетът на Раиси, като убива и неговия външен министър Хюсеин Амирабдолахян е нищожен. Шансовете за това са много, много, много ниски. Можем да сме достатъчно сигурни, че това е ционистко убийство.

Мнозина биха се съгласили с върховното ръководство на Иран, че Съединените щати са Великият Сатана. Но това не е толкова чист и дестилиран Сатана, колкото е Израел, защото всичко, което е Израел, е просто евфемизъм за геноцида над Палестина. Израел е геноцид. Винаги е било така. И те са възприели най-непристойните, отвратителни, ужасяващи тактики на лъжи, убийства, мъчения и садистично поведение на всяко възможно ниво. Те са приели сатанизма като своя държавна политика и като свое знаме, като своя raison d’etre. Това са те. Израел е чисто дестилирано зло, чист дестилиран сатанизъм, по начин, по който другите страни не са.

Бог казва в Корана, че хората имат право – не само имат право, но им е заповядано да се бият срещу онези, които нахлуват в земята им и нападат домовете им. И съгласно международното право, което е в съответствие с религиозните правила в този конкретен случай, жертви на окупация – а това е много по-лошо от окупация, Това е геноцид, но дори и да е просто окупация, жертвите на окупация имат международно призната право да използват военна сила, което означава да убиват хора, за да отхвърлят окупацията. Те имат пълното право да убиват войници и заселници, които окупират земите им, което в този случай са всички така наречени израелци.

Всеки евреин в Израел е войник, с изключение на паразитните пиявици, които получават изключения за военизиране, защото се предполага, че са религиозни фанатици, изучаващи в Талмуда, как да сварят Исус завинаги в екскременти и как да взривят Масджид ал-Акса и да въведат царуването на Антихриста. Всеки друг евреин в Израел изпълнява задължителната военна служба. Така че всеки възрастен евреин в Израел е както войник, така и заселник. И те са законни мишени и може да бъдат убити.

Нямам някаква специална представа за бъдещето. Но знам, че наистина трябва да променим нашите начини за водене на войната. Тя е човешка институция от толкова дълго време. И това е остаряло сега, когато оръжията са достигнали точката, в която технологията на оръжията и социалния контрол, стават по-грозни с развитието на оръжията и с военните икономики и военните общества. Стана толкова зле, че ще имаме кошмарно бъдеще, ако не успеем да сменим предавките и да излезем от този път на безкрайна война.

Но ционисткият начин на виждане на света е начин на безкрайна война. Те са макиавелисти, неоконсерватори. Казват, че животът е само в този свят. Няма награда или наказание в отвъдното. Няма етика, няма доброта. Нищо такова! Всичко е голяма битка между нас и тях. Така те виждат света. И те смятат, че добрият живот е да се присъедините към други хора от вашето племе, за да използвате всички средства, честни или лоши, за предпочитане лошите в много случаи, за да накарате вашето племе да победи другото племе и да го направите по възможно най-садистичния начин. Това е тяхната философия. Ето какви са те. И на това трябва да сложи край.

Мисля, че това е изпитание от Бога. В крайна сметка това сме ние. Това всъщност е животът. Не става дума толкова за това какво можем да направим в този свят, а за това как реагираме на предизвикателствата на този свят, когато отидем в следващия свят. И хората, които рискуват живота си и в крайна сметка дори тези, които се отказват от живота си, отстоявайки това, което е правилно, независимо дали е мирно, или по друг начин, вярвам, че са преминали този тест. Така че Бог да благослови президента Ибрахим Раиси и Хосейн Амирабдолахян и другите, които бяха на този хеликоптер. Сега те са мъченици в рая, както ще бъдат всички останали, които се изправят срещу ционистките шейтани.

ИзточникKevin Barret

Още новини

Последвайте ни

11,605ФеновеХаресване
0Последователиследвам
0АбонатиАбониране

Вижте също