back to top
14 C
Пловдив
19 май, 29, 2024

Съществуват ли извънземни? Темата влезе в Конгреса на САЩ

Не само дали има извънземни, а дали американското правителство разполага с техни останки. Това обсъждаха в конгреса във Вашингтон. Темата с извънземните винаги предизвиква голям интерес. Този път я обсъждаше една от т.нар. „подкомисии“, което не е най-високото ниво на обсъждане. Въпреки това стотици медии бяха там, за да чуят какво ще кажат свидетелите. Те по-скоро задаваха въпроси, отколкото изнасяха нова информация. И поискаха да спре практиката който пита за извънземни, да бъде осмиван или квалифициран като лунатик.

Райън Грейвс, пенсиониран военен пилот споделя, че са се виждали предимно тъмни лъчи или черни кубове в светли сфери. Това казаха и тримата, дали показания пред Конгреса на Съединените щати. Те не говорят за НЛО, а за НАЯ – неидентифицирани аномални явления.

Според Дейвид Фрейвър, пенсиониран военен, те представляват опасност. „Говорим за неща, които могат да отидат в Космоса и после да се спуснат за секунди, да направят каквото искат, а ние не можем да им попречим по никакъв начин“, заяви той.

На изслушването бяха показани кадри, които правителството разпространи по-рано. Това са обекти, които сме свикнали да наричаме НЛО. Тримата пенсионирани военни – двама пилоти от флота и един разузнавач, описаха мистериозни неща. „Те стояха напълно неподвижни в ураган от четвърта степен. Същите след това ускоряваха до свръхзвукова скорост много бързо и хаотично. Нямам обяснение“, казва още Грейвс.

После тримата започнаха да говорят за неща, които са чули. Тогава нещата отидоха и по-далеч, макар и без доказателства за казаното. Изслушването беше достатъчно за обвинения от някои конгресмени към правителството, че прикрива истината. Други, като самите изслушвани, призоваха за по-открити процедури за обявяване, ако някой види нещо.

 

На изслушването не бяха показани записи или други доказателства, които не са виждани преди. Но тримата свидетели поискаха да има промени поне в едно направление. Да не бъдат очерняни пилотите и други военнослужещи, които се опитват да получат повече отговори за неща, които са видели или чули. Това е нещо, което много от депутатите също искат. И у двете партии се наблюдава интерес да бъдат притиснати военните и тайните служби за повече информация и достъп за необяснените явления.

Източник: NOVA.BG

Още новини

Последвайте ни

11,605ФеновеХаресване
0Последователиследвам
0АбонатиАбониране

Вижте също