back to top
23 C
Пловдив
13 юни, 17, 2024

УПРАВЛЕНСКО БЕЗХАБЕРИЕ! Ще ползват ли безплатно Синята зона днес гражданите на Пловдив?

Редакционният тлефон, за сигнали на наши читатели, тази сутрин загря от гневни обаждания на граждани на града под тепетата, които се възмущават от безхаберието на Община „Пловдив“.

Граждани и гости на града ни негодуват, че никъде няма официална информация дали днес Синята зона в града, по случай празника, ще е безплатна, както е прието в нормалните европейски градове.

За разлика от управата на Пловдив в столицата са пуснали съобщение на сайта на Общината, което гласи, че „Зоните за платено паркиране в София няма да работят на 24-ти и 25-ти май. Паркирането няма да се заплаща от водачите.“

Единствената статия посветена на „безплатно паркиране“, която се открива в търсачката на сайта на Общината е с дата 23.05.2022 год., алармираха наши читатели. След направена проверка се убедихме, че това наистина е така.

Дежурният редактор на Пловдив-инфо ще потърси отговорни фактори в управлението на Пловдив, за да разберем и информираме нашите читатели, макар и със закъснение какво е положението с безплатното паркиране в Пловдив.

 

Още новини

Последвайте ни

11,605ФеновеХаресване
0Последователиследвам
0АбонатиАбониране

Вижте също