back to top
18 C
Пловдив
13 юни, 36, 2024

ПОЛИГАМИЯ НА ХОРИЗОНТА

Днес широко се насърчава трансджендъризма като следващото голямо нещо след еднополовите бракове. Но, какво следва след него? Педофилия? Зоофилия?

Полигамията ще бъде следващата, макар и под някакъв по-евфемистичен термин, без съмнение!

Има няколко думи за любов на гръцки, но в този случай се прилага думата „еротика“, така че полиеротизмът би бил много по-добър термин. Психолози свързват пълзящото нормализиране и приемане на полигамията със сблъсъка на женската хипергамия и упадъка на мъжете в образованост, заетост, доходи и т.н. Повечето жени искат да се чифтосват с представители на няколкото процента от най-добрите мъже и ако не могат да направят това, те се насочват към списък с по-низши мъже, докато най-добрите мъже също имат списък с женските си играчки.

Момчетата имат тази фантазия, че полиеротизма означава, че могат да спят с цял куп момичета толкова често, колкото искат. Разбира се, реалността е, че момичетата спят предимно с алфа мъжкаря, а останалите момчета са изключени. В крайна сметка това е просто старомодната полигамия. И тогава получавате цял куп мъже, които нямат надежда и изгледи някога да намерят партньорка. Мъжете от вашето и моето поколение не са положили никакви усилия да направят мъжете от по-младите поколения наистина мъже, не само физически зрели, но днес резултата е емоционално и социално изостанали момчета.

Либералните политици и медиите са свършили фантастична работа в унищожаването на мъжете, така че само малка част от тях са вече способни да бъдат съпрузи. Очевидната следваща стъпка е да се позволи на няколко жени да споделят малкото останали висококласни и ценни мъже. Въпросът, разбира се е, какво се случва с цялата плячка и къщата? Жените с деца от няколко бащи със сигурност са по-често срещани от преди. Социалните подаяния на правителството позволяват на жените да имат деца и въпреки това да оцеляват, но не са много мъжете, които ще се насилят, за да се грижат за децата на други хора преди тях, така че в крайна сметка те се оказват сами и на разположение за лесна употреба. Полигамията, няма да бъде толкова често срещана, ще спечели промискуитетът. Вече широко разпространен, това е бъдещето. За това изхода е да заведете децата си в консервативна християнска църква, или джамия, ако искате да ги спасите от този начин на живот.

Това противоречи на много човешки инстинкти – 99 % от мъжете абсолютно не са съгласни техните жени да се чукат с други мъже. Но цялата концепция за „полиеротизма“ е, че жената не е жената на някакъв конкретен мъж. Това е комунизъм в половото партньорство. В първите години на болшевизма в Русия се развихри сс страшна сила и поради нанесените социални щети се отказаха от него. Извън гетата на мегаполисите, повечето жени съзнателно не биха подкрепили своя мъж да спи с други жени. И отново, цялата идея е, че определен мъж няма да принадлежи на определена жена. Проблемът е, че логиката на левицата ги тласка към това: „Трябва да сме свободни да обичаме когото си искаме”. Това е точно същата логика като LGBTQ+ и те наистина вярват в нея. Единственият контрааргумент е, че в човешката природа съществува този възглед и заедно с феминистките те смятат за върхът на нормативното, хетеросексуално, патриархално потисничество.

Сегашната ни култура е напълно беззащитна срещу това. Бракът възниква като икономическо споразумение, което гарантира легитимността на предложение за собственост и права на наследство. От брака не се очакваше да свърши тежката работа на личното удовлетворение, както е днес. За това бяха лйбовниците. Богатството, комфортът и технологиите на 20-ти век позволиха да се развие романтична фантазия, основана на егоистични, временни емоции. Ако можете да имате бракове без деца по ваш избор и неограничени разводи и повторни бракове и деца извън брака, тогава можете също да имате всичко и пак да го наречете брак. Има малък шанс интелектуалните лидери да измислят как да направят полигамията законна само за нашествениците от третия свят чрез някакъв правен трик. Африканците вече се изчерпаха с това колко деца да имат – те вече не се женят, просто правят секс с когото и когато си искат.

Богатите мъже по света могат да имат няколко съпруги и безброй богаташи могат да си го позволят. А момчета с ниски доходи се развеждат веднъж и играта за тях свършва и те прекарват остатъка от живота си в гарсониера.

По правило обаче повечето мъже имаха жена, на която оставаха верни, защото това беше очакването на обществото. Това имаше благотворен ефект. Обикновеният мъж знаеше, че ако работи упорито и може да бъде надежден партньор, който изкарва прехраната, може да намери жената, която търси и който може да помогне с финансова подкрепа за децата, които може да имат. Това се промени с разширяването на социалната държава. Има вече много повече жени със социални помощи за извънбрачни деца. Косвените форми на благосъстояние, като назначаването на държавни работни места, са се увеличили. Положителните действия позволиха на жените да получат по-добре платени работни места, които мъжете преди можеха да получат.Това освободи жените в избора им на по-сексуално привлекателни мъже и не наруши способността им да запазят работата си и да бъдат финансово осигурени. Младежи, които вече не бяха избрани от жените, започнаха да играят електронни игри, да гледат порно и да безделничат, дори и достигнали зряла възраст. Те имаха по-малко стимули да работят усилено, защото такива мъже вече не се избираха от жените. Те плащаха по-малко данъци и бяха по-свързани със системата за социално осигуряване, което създаваше все повече проблеми на правителството, което се опитва да събира данъци и да плаща сметките си.

Изглежда има два модела, мъж с висок статус с няколко жени, или жена с нисък статус, обикновено с няколко секс маниаци около нея с по-нисък статус, Всъщност човек с висок статус може дори да не осъзнава, че участва в „полиеротизъм“, т.е. че неговият харем от второстепенни хора включва основно рогоносци с нисък статус. С други думи, това е връщане към средновековния droit du seigneur, само че с повече лицемерие и двусмислие. Друга схема е (относително) високоценната жена на секс пазара, която безсрамно се наслаждава на промискуитет, като приема задълженията на мъж с по-нисък статус към нея в замяна на това да бъде включен в нейния секс списък, който иначе не биха имали . С други думи, алфа въртележките ще включва бета или няколко, но с много по-висока входна такса (алфа играят безплатно). Нито една от тези подредби не е особено трайна, но първата има история, датираща от каменната ера, ако не от Средновековието, докато единственият предшественик, за който се сещаме за втората, е френският роман „Манон Леско“, който ни се вижда като ужасна трагедия, а не като житейска стратегия. Първият също се основава на малко по-стабилни и разнообразни основи на мъжката сексуална привлекателност, а вторият е „изграден“ само върху ефимерния разцвет на женската красота.

Разбира се, има и слон в стаята на мюсюлманската полигамия. Полигамията е често срещана по света, с изключение на Запада, докато в най-мрачната социална революция в историята и най-непризнатата победа на феминизма западният културен империализъм не я изхвърли от мода през колониалната епоха. Сега тя се завърна. Правителството на Обединеното кралство например, вече де факто призна полигамията, за да разпредели обществени (т.е. от други граждани) облаги за мюсюлманите. За държавата това вече е ключова отстъпка в полза на правното признаване на многоженството, но мюсюлманското многоженство несъмнено ще продължи де юре и де факто да нахлува навсякъде в слабоволевия Запад.

Въпреки това полигамията в мюсюлмански стил, с ясно определени права и задължения, е може би най-стабилната и най-малко социално разрушителната полигамия от посочените по-горе. Всъщност човек с висок статус може дори да не осъзнава, че участва в „полигамия“, т.е. че неговият харем от второстепенни части включва основно рогоносци с нисък статус. С други думи, това също е връщане към средновековния droit du seigneur, само че с повече лицемерие и двусмислие.

„Полигамията“ де факто вече съществува. Традиционният брак е законното право на мъжа на изключителен сексуален достъп до жена и бракът в този смисъл вече е демоде на Запад. Но схемата „един мъж, много жени“ се превърна в норма за всички социални класи поради сексуалната революция.

Мъжките бозайници имат по-голяма вариация на много, може би повечето, генетично объркващи черти (например, средният коефициент на интелигентност на мъже и жени е почти еднакъв, но и при гениите и идиотите по-висок дял имат мъжете). В естествената среда мъжете живеят в много по-голяма репродуктивна ситуация, в която победителят получава всичко, отколкото жените. През последните 10 000 години около 80% от жените са постигнали пълна репродукция в сравнение само с около 40% от мъжете. Повечето мъже в историята вероятно са умрели девственици. Тоест елитната полигамия, при която малък брой мъже имат широк сексуален достъп до жени, а повечето мъже нямат такъв, е естественото състояние на човека. В крайна сметка всичко се свежда до цената на бременността за жените в сравнение с мъжете, така че мъжете имат по-високи нива на вариация и мутация, тъй като един мъж всъщност може да издържа голям брой жени.

Социалната норма на широко разпространения моногамен брак е сексуалният социализъм сред мъжете. Тъй като християнството и социалното сближаване, което прави подобни неща приемливи, отстъпват на Запад, натискът да се върнат в естественото им състояние става непреодолим. Много млади хора сега живеят де факто в условия на полигамия: почти всеки трети 18-30-годишен мъж не е правил секс през изминалата година, а мъжете с висок статус плуват в него.

Може да се предположи, че в крайна сметка ще признаем тази много депресираща реалност!

ИзточникFacebook

Още новини

Последвайте ни

11,605ФеновеХаресване
0Последователиследвам
0АбонатиАбониране

Вижте също