back to top
13 C
Пловдив
19 май, 45, 2024

В МЕСТНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ГЕРБ ЧАКАТ БОРИСОВ ЗА ПЪРВА ПРОЛЕТ

Тазгодишното традиционно тържество, на местната структура на ГЕРБ, ще се проведе в събота вечер в „Гранд хотел Пловдив“, като ще бъде ведно с организирането на пролетен бал. Събитието, което се провежда ежегодно, по повод създаването на партията преди 15 години, обикновено се организира през пролетта. Очаква се лидерът на партията, Бойко Борисов, да уважи събитието с личното си присъствие.

Областният координатор на ГЕРБ в Пловдив, Костадин Димитров, ще бъде домакин на бала тази година, след като пое ръководството на партийната структура. Той замества Иван Тотев, който беше първоначално отговорен за организацията на тържеството, но беше изпратен на почивка от ръководството миналата есен.

Поканите за бала бяха изпратени до депутатите на партията, както и до представителите на ГЕРБ в Европейския парламент. Важно е да се отбележи, че тазгодишното събитие е от особено значение поради предстоящите двойни избори.

Въпреки че все още няма потвърждение от централата на партията за присъствието на висши функционери на бала, се очаква, че събитието ще бъде важна възможност за затегване на партийните връзки и обсъждане на предстоящите избори на 9 юни.

Събитието със сигурност ще бъде пълно с политически дискусии и важни разговори за бъдещето на партията.

 

Източник: Marica.bg

 

Още новини

Последвайте ни

11,605ФеновеХаресване
0Последователиследвам
0АбонатиАбониране

Вижте също