back to top
19 C
Пловдив
25 юли, 2024

Николай Бареков: Кабинетът на ГЕРБ ще е катастрофа за всеки, който го доближи….

Какво става със заявката на лидера на ДПС, че нищо няма да се случва в държавата без съгласието на неговата партия??
В кабинета на ГЕРБ, предложен от Борисов, няма нито едно име, свързано формално с ДПС! Всички посочени министри са от Задкулисието на Движението.
За пореден път ДПС ще е в ролята на любовницата в некоалиционните си отношения с ГЕРБ. За кой ли път?
Ако това правителство по някакъв ЗАДКУЛИСЕН начин мине през парламента – ще е на цената на огромни компромиси, подкупничество и грях. Доверието в него ще крехко като лански сняг през май.
Това ще е правителство на една партия, получила САМО 8% от гласовете на българите, избрано с купени депутати от парламент, избран САМО от 30% от българския народ.
Този кабинет с фигурите на ГЕРБ до 2020 година, някои от които са безспорно успешни професионалисти, други отявлен символ на корупция и некадърност, ще бъде политическа катастрофа за всички партии в НС, които участват косвено или пряко в него.
Ще е катастрофа за ГЕРБ и Борисов, които ще са абсолютни заложници на ДПС и на купуването на депутати и явната корупция в парламента. Такова отвратително никога не е било.
Ще е катастрофа за ДПС, защото отново нямат официално министри и ще влизат пак нелегално през задния вход на властта.
Ще е катастрофа за всички продажници в парламента, които с трикове, компромати, пари под масата и предателство пуснат такъв кабинет.
Ще е пълна катастрофа за Продължаваме Промяната и другите отрепки от ДБ и ДСБ, заради чийто абсолютен провал и алчност във властта получихме този нагъл, нахален и безочлив опит на Борисов и ГЕРБ да се реабилитират в очите на отвратените от тях 92% от българския народ. Изчегъртани ли?
Направо са им изписали веждите.
Това е Краят на досегашния партиен модел и бесенето му с главата надолу като при Оливър Кромуел и Бенито Мусолини е съвсем реалистична развръзка до няколко месеца.

Николай Бареков

Още новини

Последвайте ни

11,605ФеновеХаресване
0Последователиследвам
0АбонатиАбониране

Вижте също