back to top
34 C
Пловдив
18 юни, 2024

ПРАВДАТА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА! Д-Р КРАСИМИР КИРЕВ ЗАЕ МЯСТОТО СИ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК

Както  rodopi-info.com вече информира своите читатели най-накрая безумната сага, на уважаваният лекар от Цалапица, д-р Красимир Кирев приключи. За радост на всички нормални хора тя приключи с щастлив край, тъй като след многобройни перипетии и решения на ПАС и ВАС, въпреки съпротивата на управляващите в община „Родопи“, на финала на многомесечните перипетии, все пак д-р Кирев заема достойното симясто, като представител в местния парламент на своите избиратели.

През изминалата седмица новият председател на ОИК „Родопи“ Йордан Цаков свика дългоочаквано заседание на комисията, която взе справедливо решение, с което справедливостта и истината възтържествуваха най-накрая!

Няма да търсим причините за тази безумна одисея, която постави в Общинският съвт на община „Родопи“ абсолютно незаслужено лицето Йордан Божков, за сметка на законно избраният д-р Красимир Кирев. Нито ще припомняме, защо и как председателят на комисията Радослав Митев се видя принуден да напусне поста си, след заплахи от страна на управленците в Общината, защото, в момента, единственото важно е, че се възстановяват истината и справедливостта! А истината е, че тъмните сили в община „Родопи“ играха много нечестно срещу МК „Обединени земеделци“, а в частност и срещу д-р Кирев, като уж „при пренасянето на готовите резултата е станал техническа грешка, като са пропуснали да начислят 13 преференции за д-р К. Кирев“. Да, но тази „техническа грешка“, подобно на Ефекта на пеперудата, доведе до редица изменения в състава на Общински съвет „Родопи“, с които се облагодетелстваше т.н. управляваща коалиция. А това си беше крайно нечестно, откъдето и да го погледнеш!

Редакцията на Родопи-инфо честити на д-р Красимир Кирев връщането му в общинският съвет и му пожелава да защитава интересите на своите избиратели с чест и достойнство.

Факсимилие от решението на ОИКРодопи, с което др Красимир Кирев заемма мястото си в ОбС, а лицето Йордан Божков напуска. 

 

Още новини

Последвайте ни

11,605ФеновеХаресване
0Последователиследвам
0АбонатиАбониране

Вижте също